Politica de Livrare

de adm.ioanaz

Livrarea produselor

Pe Ioanazaharia.com poti achizitiona atat produse fizice (carti), cat si produse virtuale (carti).

Produse fizice

Plata in avans – Livrarea produselor tangibile la plata in avans (cu cardul sau transfer bancar) se face doar in urma confirmarii platii.

Plata ramburs – Livrarea produselor tangibile cu plata la livrare se face la scurt timp dupa inregistrarea comenzii, iar plata se face curierului.

Variante de livrare:

Prin curier rapid in Romania: livrarea se face in maxim 48 de ore de la inregistrarea platii, pentru orice produs fizic din stocul Ioana Zaharia. Aceasta varianta de livrare este oferita in toate localitatile/commune/sate din Romania, prin Cargus sau Fan Courier.

Termenele de livrare pot suferi modificari atunci cand un produs este nou lansat, datorita volumului mare de comenzi in timp scurt.

In cazul stornarii comenzilor sau Returului in 30 de zile, costul de transport nu se returneaza.

Produse electronice

Pentru produsele electronice de pe Ioana Zaharia, livrarea consta in primirea unei notificari pe e-mail cu linkul unde se poate accesa produsul, impreuna cu datele de logare pe platforma (user si parola) si informatiile aditionale necesare accesarii acestuia.

Notificarea se primeste pe e-mail automat la scurt timp (maxim 1h) dupa inregistrarea platii comenzii. In cazul lansarilor de produse noi, aceasta notificare poate intarzia conform cerintelor autorilor produsului, caz in care vei fi informat(a) despre acest lucru prin email.